Nieuwbouw woning TIM

De vrijstaande woning met 2 bouwlagen en een zolderverdieping werd in een nieuwe verkaveling te Lochristi opgetrokken.

 

Rekening houdende met de oriƫntatie en de inplanting van het perceel werd de woning opgebouwd volgens een U- vormig grondplan waardoor de leefruimten rond een patio zijn gesitueerd. Door de patio wordt het licht tot diep in de woning getrokken en wordt anderzijds privacy gecreƫerd naar het achterliggende perceel toe.

 

Op het gelijkvloers bevinden zich de leeffuncties en op de verdieping de nachtfuncties. De zolderverdieping doet dienst als bergruimte.

De woning wordt opgetrokken met een paramentsteen, grijs- bruin genuanceerd, waarbij de inkomzone van de woning wordt geaccentueerd door de hoek van de voorgevel naar de straat toe uit te werken met een houten gevelbekleding.

Plaats Lochristi
Ontwerp 2008
Uitvoering 2009-2010
Opdrachtgever Particulier
Partners LIME bvba
E-peil E55 -K32
Fotografie CH

 

Nieuwbouw woning TIM

ToonVerberg meer informatie