Verbouwing woning VIVA

Een bestaande woning die door de jaren heen reeds werd uitgebreid werd volledig open gewerkt, uitgebreid en voorzien van alle voorzieningen om te voldoen aan de hedendaagse comforteisen.
De woning werd op verdieping uitgebreid om extra kamers te voorzien. Op het gelijkvloers werden de leefruimtes volledig opengewerkt waardoor maximaal licht en ruimte werd gecreƫerd. Leefruimtes en keuken kregen maximale relatie tot de tuin achter en naast de woning.
Om de bestaande en nieuwe volumes met elkaar te verenigen werd de gevel afgewerkt met een isolerende gevelbepleistering waardoor het woningvolume als rustig geheel verschijnt.

Plaats Sint-Martens-Latem
Ontwerp 2011
Uitvoering 2012
Opdrachtgever Particulier
Partners LIME bvba
E-peil -
Fotografie

CH-Architecten

Jaro van Meerten

Luc Roymans

   
   

 

Verbouwing woning VIVA

ToonVerberg meer informatie